L’EOI de Xàtiva amplia la seua oferta formativa amb un nou idioma: italià

183

Solopizza Xàtiva

Centelys

L’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva impartirà durant el proper curs 2022-2023 un nou idioma, italià, llengua que se sumarà a l’oferta d’alemany, anglés i valencià que actualment es pot cursar al centre. Més de 400 persones van registrar la seua voluntat d’aprendre un nou idioma a través del formulari que es va habilitar al mes de març a la pàgina web de l’escola. Aquestes peticions es van traslladar a la Conselleria d’Educació, que és la que finalment ha autoritzat la implantació de dos grups de nivell inicial -1A2- que s’impartiran a la seu de Xàtiva.

L’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva, per tant, continua sent referent indispensable en l’aprenentatge de llengües al nostre territori. Els terminis d’admissió i matrícula per al proper curs es poden consultar en la pàgina web https://portal.edu.gva.es/eoixativa/nota-de-premsa-admissio-i-matricula-2022-23/

Des de l’EOI volem agrair que, en el seu moment, l’alumnat s’implicara en la petició d’implantar estudis d’italià a Xàtiva, ja que totes aquestes sol·licituds han fet possible que es pogueren presentar nombres reals d’alumnat interessat a les autoritats pertinents i així, poder cursar italià a l’escola. I és que estudiar idiomes obre tot un món de possibilitats. Esperem veure-vos prompte!

WhatsApp Portal de Xàtiva