Lena Baraza ha presentat l’oferta formativa i les activitats programades per a gener i febrer

103

Pel que fa a la formació, es tracta del segon any d’oferta formativa, que es va ampliant amb el pas del temps reafirmant els cursos exitosos i sumant-li altres segons la necessitat de la població infantil. Es continuarà amb els cursos de valencià i anglès preparatoris per a les proves de nivell, així com també s’han afegit cursos d’informàtica sobre alguns programes i es continua amb la formació complementària per a monitor de temps lliure, amb cursos d’Aula matinal, menjador escolar i col·lectius amb necessitat educatives especials. Altre dels cursos que es repetirà serà el de Manipulador d’Aliments.

Pel que fa a la programació juvenil de gener i febrer, a banda d’algun dels cursos esmentats que es realitzaran a la Casa de la Joventut, l’espai del JOC albergarà diferents tallers de cuina, jocs i activitats diverses, destinats als menors d’entre 12 i 17 anys. A més a més s’oferiran viatges a la neu de cap de setmana a Andorra (17-19 de gener) i Granada (7-9 febrer), així com d’un dia a Javalambre (1 i 29 de febrer).

D’altra banda, Baraza també ha recordat que des d’aquest dimarts la casa de la Joventut ha habilitat aules d’estudi amb un horari ininterromput de 8 del matí fins les 12 de la nit.

WhatsApp Portal de Xàtiva