Solopizza Xàtiva

Aquest divendres 23 d’octubre s’ha celebrat a la Casa de la Cultura de Xàtiva la lectura de varis capítols del llibre de Carmelina Sánchez-Cutillas Matèria de Bretanya. Vàries desenes de persones -que han complit rigorosament les mesures de protecció davant la COVID19- han acompanyat a les sis dones de l’Associació 5C Dones per la Integració que organitzava l’acte junt a Acció Cultural la Costera. Entre les sis lectores s’hi trobaven cinc dones immigrants que estan aprenent valencià i altres matèries que afavoreixen la seua integració amb el suport de 5C.

L’acte ha conclòs amb una actuació a càrrec de Francesc Anyó i Enric Giralt que han musicat poemes de la pròpia Carmelina Sánchez-Cutillas, Vicent Andrés Estellés i Marc Granell entre d’altres. A l’inici de la seua actuació Francesc Anyó ha volgut mostrar la seua satisfacció i alegria per veure com dones immigrants estaven aprenent la nostra llengua i co-organitzant un acte d’aquest tipus. Anyó ha indicat que trobava “molt gran que la llengua valenciana es vegera com una cosa de totes i tots”.

Per la seua banda tant la directiva de 5C Dones per Integració com la delegació d’ACPV la Costera han mostrat la seua satisfacció pel resultat de l’acte i s’han compromés a estudiar més vies de cooperació futura.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva