L’Ateneu Popular de Xàtiva fa una cridà per a formar part de la Xarxa de Suport Mutu

134

Des de L’Ateneu Popular de Xàtiva ens envien el següent comunicat:

Hola companyes!

Des de l’Ateneu Popular de Xàtiva volem contactar amb totes les entitats, col·lectius i associacions de la nostra ciutat per fer una crida a formar part de la Xarxa de Suport Mutu que s’ha creat.

Necessitem que tot el teixit associatiu de Xàtiva estiga unit amb l’objectiu de que les persones més vulnerables no hagen de patir soles les conseqüències de l’estat d’alarma en el que ens trobem.

La Xarxa de Supor Mutu Xàtiva és una forma de relacionar-se per barris, per carrers, per edificis etc. És una manera de cuidar-nos entre nosaltres per a que aquesta situació siga sostenible per a totes. 

Es tracta de fomentar relacions de suport, de solidaritat i de cures, sempre mantenint les pautes recomanades des de sanitat. 

Volem destacar la creació d’un blog amb tota la informació necessària sobre ajudes, suport, últimes notícies, salut etc.: suportmutuenxativa.blogspot.com

GRÀCIES


Cuidem-nos, veïnes i veïns :
Pensem en les persones del nostres entorn, recordem si poden tindre alguna necessitat, oferim la nostra ajuda a les més vulnerables.
👇 Ací vos deixem una proposta de formulari, per si voleu penjar-lo a la vostra finca, o al vostre tram de carrer.
📍 És molt senzillet de gastar, només cal posar si necessitem ajuda per fer alguna cosa especial (anar a comprar, xerrar una mica, etc) i si podem oferir-ne també.
📍 Imprimiu, reboteu, compartiu!!!

I recordeu, sempre sempre sempre respectant les mesures de seguretat!!! açò és molt important! Creem les nostres xarxes de suport mutu!!!

WhatsApp Portal de Xàtiva