Comunicat del Club d’Esports de Muntanya Trail Serra Vernissa

SOLIDARITAT, NATURALESA, ESPORT I MÁGIA DES DE “LA PLAÇA DEL MERCAT DE XÀTIVA”

En un any marcat per la tragèdia mundial de la COVID-19, des de la PerimeTrail Rett volem mostrar el nostre més sincer condol a tots els que els ha tocat de prop. Com no, el nostre afecte més sincer a tots els que l’han combatut i el continuaran fent…

També ens recordem molt de tots els negocis que ajuden a dur a terme aquest projecte tan bonic i que ara els toca lluitar per a eixir victoriosos davant aquesta dura batalla social i econòmica.

Per descomptat, a tota aqueixa gent que estima aquest esport i han vist cancel·lar les carreres per a les quals tan durament han estat treballant durant mesos.

Ara toca donar l’enhorabona a tots els valents que han fet possible aquesta 5a edició tan especialment bonica en comptar amb un escenari tan emblemàtic com és “la Plaça del Mercat”.

Des d’“Ainhoa tu sonrisa nuestro retto” ens sentim orgullosos de poder dir que aquesta és ja una de les carreres amb més solera de la zona, que a més, és mostra d’afecte i solidaritat amb els afectats per la Síndrome de Rett.

Així doncs, i en col·laboració amb el Exc. Ajuntament de Xàtiva, aquest any el Club Trail Serra Vernissa fa lliurament del xec amb la donació per a l’Associació Espanyola de Síndrome de Rett amb un total de 4560,20€ en els quals també s’inclou el recaptat en el “dorsal 0” i la rifa. Diners que anirà destinat a continuar avançant en la investigació d’aquesta malaltia minoritària i en la millora del benestar dels seus afectats.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Matricula EOI