L’Associació Eco-Cultural La Garrofera entrega diversos premis aquest dissabte

64

Solopizza Xàtiva

L’Associació Eco-Cultural La Garrofera de l’Alcúdia de Crespins celebra el XX premi de Narrativa Enric Valor i XVI premi de Poesia Antoni Ferrer. L’acte tindrà lloc el proper dissabte 25 de setembre a les 19.30 h a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia de Crespins, on gaudirem amb l’actuació de la Cantautora Mireia Tortosa que presentarà les seues cançons.

Enguany ha sigut una tasca difícil per al jurat d’aquests dos premis a causa de la gran quantitat de treballs presentats en les dues modalitats, ja que es presenten escriptors de tot el País Valencià, les Illes Balears i Catalunya” han declarat des de l’associació, la qual vol agrair a tots els escriptors el seu esforç i el nivell de les obres presentades.

Aquest Certamen Literari no es va celebrar l’any passat per les circumstàncies causades pel Covid-19 i van aprofitar per a publicar el llibre de poesia que recull totes les poesies guanyadores dels premis “Antoni Ferrer” en aquests 15 anys. Artistes gràfics del poble es van oferir a il·lustrar per tal que el llibre fora únic. També aquest llibre es podrà comprar durant l’entrega de premis.

WhatsApp Portal de Xàtiva