L’Associació Campaners de Moixent realitzarà visites guiades amb motiu de Sant Pere Apóstol

96

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Amb el propòsit d’oferir millors possibilitats per a visitar el seu campanar, l’Associació Campaners de Moixent ha pensat realitzar unes Visites guiades amb motiu de la festa patronal de Sant Pere Apóstol, i no quedar limitats a les festes Patronals el mes d’agost, que aquest any realitzaran solament tres dies pero amb més temps.

Els que vullgen visitar la sala de les campanes, serà dimarts 28 de juny de 2022, vespra de Sant Pere de 18 a 19hs. es necessari:

Campaners de Moixent vos acolliran a l’entrada del Temple Parroquial. Visita animada amb comentaris i observacions amb l’explicació dels campaners sobre cada una de les huit Campanes i la Matraca, així com alguns tocs que es realitzen.

En la base del campanar podrán vore la imatge de Santa Bàrbera (Patrona dels Campaners), dos batalls anteriors de campanes, una peça de cerámica de l’anterior bola del campanar, la primera esfera del rellotge del campanar amb números romans, una matraca semblant a la tradicional de ma i altra procedent de la Casa Rabosa, 1 peça de contrapes del rellotge

També el quadre amb el nombrament de Campaner d’honor de Moixent del Pare Moreno i el quadre del llistat de Campaners/eres moixentins

En la base del campanar estará a disposició dels visitants diversos fullets editats per l’Associació i que els visitants poden emportar-se a casa.

Com des de 2016, disposaran del “Llibre de Firmes” per a tots el que desitgen deixar constància de la seua visita a la Sala de les Campanes, amb la seua firma i si ho desitgen algun pensament o dedicatòria.

WhatsApp Portal de Xàtiva