L’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQA+ de Xàtiva i voltants fa una crida per a unir-se a l’organització

119

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • L’agrupació està realitzant una campanya d’inscripcions de persones sòcies amb l’objectiu d’enfortir la base social en defensa dels drets i les llibertats del col·lectiu LGTBIQA+
  • Des d’Arc de Sant Martí LGTBIQA+ es recorda la importància de la unió enfront de polítiques de retrocés

L’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQA+ de Xàtiva i voltants ha encetat una campanya per a sumar persones sòcies a l’organització. L’entitat, amb aquesta campanya, té com a finalitat apoderar-se per a tindre un col·lectiu amb una base social gran que permeta defendre amb major força els drets i les llibertats de les persones LGBTIQ+, lluitar contra la LGTBIQA+fòbia així com treballar per la normalització i visibilització de totes les formes de ser i d’estimar i de tots els tipus de famílies.

Des de l’associació es recorda que -malauradament i com s’està veient en l’actualitat- els drets i les llibertats no només s’aconsegueixen, sinó que també s’ha de lluitar per mantindre’ls. Arc de Sant Martí LGTBIQA+ manifesta que la realitat està mostrant que tot l’aconseguit per moltes generacions, a base d’una dura repressió i de molt sofriment i marginació, pot desaparéixer en molt poc de temps. A més, es posa l’accent en el preocupant increment de casos d’LGTBIQA+fòbia.

En aquest context, l’organització fa una crida a la mobilització cap a l’associacionisme entre el col·lectiu LGTBIQA+, així com de qualsevol persona -independentment de la seua manera de ser i d’estimar- que vulga sumar esforços pels drets i les llibertats de la gent LGTBIQA+.

Per a associar-se cal emplenar un formulari d’inscripció (enllaç d’accés al formulari: http://bitly.ws/KqYB) el qual es pot trobar a les xarxes socials d’Arc de Sant Martí LGTBIQA+ de Xàtiva i voltants o enviant un correu electrònic a l’adreça arcdesantmartixativa@gmail.com. La quota màxima per pertànyer a l’associació (i que té com a objectiu finançar activitats, accions, mobilitzacions, etc.) és de 40 € a l’any, podent-se reduir a 20 € a l’any per a persones aturades, menors de 25 anys o pensionistes. En tot cas, qualsevol tipus de quota es pot fraccionar i pagar-se trimestralment.

WhatsApp Portal de Xàtiva