Davant la situación meteorològica que preveu fortes plujes, el col·lectiu Xàtiva Unida ha optat per ajornar l’assemblea ciutadana que tenia previst fer al barri Nord-Oest/Retorno de Xàtiva el proper dissabte de vesprada.

Com és conegut, el sentit fonamental de les assemblees ciutadanes de Xàtiva Unida es basa en fer-les al carrer on la gent dels barris pot apropar-se i prendre més o menys la paraula. Per aquesta raó l’acte previst per a la vesprada del proper dissabte a la plaça Vicent Andres Estellés es trasllada al dissabte següent dia 27 en el mateix lloc i hora, les 19 h.

L’Assemblea Ciutadana tindrà també el seu format habitual on les regidores i regidors de Xàtiva Unida en l’equip de govern de l’Ajuntament explicaran el seu treball dels últims mesos per donar pas immediatament a les preguntes de tota indole que puga plantejar el públic assistent. Com en totes les edicions d’aquesta Assemblea Ciutadana, els assistents podran formular les seues preguntes personalmente o bé mitjançant una nota escrita que transmetran els membres del col·lectiu encarregats de l’organització de l’acte.