L’Àrea de Maternitat de Manises imparteix una sessió online per a futures mares

43
  • Manises posa la tecnologia al servei de l’assistència i celebra unes jornades grupals online per a embarassades
  • Les futures mares que es troben en la setmana 32 de l’embaràs, podran acudir a una sessió online el pròxim 24 de setembre a càrrec dels professionals de l’Hospital

Des que va començar la crisi sanitària generada per la pandèmia del coronavirus, són moltes les dones que estan passant el seu embaràs en aquesta situació excepcional i que els està impossibilitant la participació en sessions de formació i tallers grupals de preparació al part. Davant aquesta necessitat, l’Àrea de Maternitat de l’Hospital de Manises ha posat en marxa una sèrie de classes grupals amb professionals del centre sanitari per a resoldre els dubtes de les futures mares. El pròxim 24 de setembre tindrà lloc la segona sessió online de formació per a les dones embarassades que es troben al voltant de la setmana 32 de gestació.

Durant la Jornada s’abordaran temes com el part mínimament medicalitzat, les diverses possibilitats d’anestèsia que es poden abordar durant el part i els tràmits a realitzar després del naixement. Per a això, la jornada comptarà amb la participació d’una Matrona, una Treballadora Social, un especialista Rehabilitador que parlaran sobre el sòl pèlvic. A més, els professionals de l’equip d’Anestèsia atendran tots els dubtes que puguen sorgir al llarg de la Jornada sobre el tema tractat durant la sessió.

Per a participar d’aquesta jornada i les futures que es realitzaran mensualment, l’Hospital de Manises ha habilitat un espai en el seu web on es poden trobar tots els detalls de les sessions i el formulari d’inscripció d’aquestes. Amb la inscripció es rebrà el link de la sala virtual on podran connectar-se les assistents a la jornada online. Aquesta plataforma, permet també la interacció de les participants amb els professionals i entre elles per a compartir experiències o plantejar els dubtes que sorgisquen durant la sessió.

WhatsApp Portal de Xàtiva