L’Alcúdia de Crespins convoca un concurs de decoració d’ous de pasqua

La finalitat és la d’animar a tota la població a mostrar la seua originalitat i creativitat decorant ous, així com una manera de divertir-se des de casa

33

Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha convocat un concurs de decoració d’ous de pasqua coincidint amb la celebració d’aquesta pasqua amb mesures excepcionals per la pandèmia.

La finalitat del concurs és la d’animar a tota la població a mostrar la seua originalitat i creativitat artística decorant ous, així com una manera de divertir-se des de casa, segons ha explicat el regidor, Gerard Gimeno.

Per a participar no fa falta estar empadronat a l’Alcúdia de Crespins i cada concursant pot participar amb una fotografia.

Hi haurà dos tipus de premis; per una banda la fotografia més votada al Facebook, i l’altra, la fotografia premiada per un jurat que valorarà: originalitat, creativitat, complexitat i estètica. Pel que fa als premis, hi haurà un xec per valor de 50 euros per consumir en Baldufa Papers per a la fotografia més votada en Facebook, i un xec per valor de 50 euros per consumir en Papereria Colorí per a la fotografia guanyadora votada pel jurat.

Els participants hauran d’enviar les fotografies per whatsapp al telèfon 669321878 fins al diumenge dia 11 d’abril a les 23.59 h. Les fotos participants seran publicades al Facebook de l’Ajuntament el 13 d’abril. Els seguidors de la pàgina podran posar “m’agrada” als millors ous de pasqua fins al diumenge dia 18 d’abril a les 23.59.

WhatsApp Portal de Xàtiva