Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

El passat divendres, la Conselleria d’Obres Públiques va albergar una reunió per a tractar sobre el projecte de millora de la carretera CV 567, que transita entre Xàtiva, Vallés i Cerdà. Aquesta obra està consignada en els pressupostos 2020 de la Generalitat amb prop d’un milió d’euros. Assistiren els alcaldes de Vallés i Cerdà, Javier Sisternes i José Luis Gijón, així com el regidor de Manteniment del Medi Urbà, Ricardo Martínez.

Al projecte d’obres, que ja es troba redactat, s”han introduït algunes millores, com ara una via per a ciclistes i vianants, que transcorrerà paral,lela a la plataforma de la carretera, des de Xàtiva a Cerdà passant per Vallés. S’estudia la necessitat de la declaració d’impacte ambiental per part de la Conselleria de Medi Ambient.

El regidor Ricardo Martínez ha declarat que “és una via útil donat que connectaria també la pedania de Annauir amb Xàtiva i els pobles de la zona amb la zona esportiva i de comerços del polígon de la Vila a través de Vallés o Cerdà, a la vegada que també uniria la via verda prevista des de Carcaixent passant per Xàtiva fins a tots aquestos pobles”.

El projecte es fer un a carril bicipeatonal, desde xativa (segurament les pereres) pasant per valles i fins la cerda. Se aprofitaria la carretera actual de valles, ampliantla fins a 6 metres la que hi ha ara i afetgint un carril ciclopeatonal de 3 metres. Es suavisaren les curves actuals” ha puntualitzat el regidor.

Permetra millorar la seguretat vial en general i conectar amb la nova via verda de xativa, la ruta en bici que hui va de annauir a olleria i bixquert i conectar tambe en les rutes que desde la granja i canals enllacen amb la resta de la comarca fins la font de la figuera“.

Es faria una rotonda de enllaç en cerda i una conexio desde el csmi de la granja fins a les pereres, en el que hi ha ja una plataforma quasi feta“.

WhatsApp Portal de Xàtiva