Solopizza Xàtiva

L’AMPA de l’IES Josep de Ribera ha aportat 5 propostes possibles a l’Equip Directiu de l’IES per a poder organitzar de nou l’institut i assegurar, així, l’ensenyament presencial del seu alumnat al 100%.

Les accions de protesta com a concentracions i recollida de signatures que ha realitzat la comunitat educativa sembla que han donat els seus fruits, ja que a partir de gener els estudiants de segon podran assistir a classe tots els dies en dotar l’administració de 33 hores de docència més i pal·liar la falta de professorat per a crear una nova aula.

En el cas dels de quart d’ESO després d’una reorganització de les aules s’ha aconseguit que es reduïsca el nombre de menors que realitzen cada dia classes online, passant d’uns 14 a 2 o 3 que aniran girant. L’inconvenient segueix en els alumnes de primer de Batxiller que continuaran amb classes semipresencials mentre s’estudien opcions com reforçar en hores de no docència.

Plantilla hi ha, Conselleria ha dotat l’IES amb 33 hores docents més. Espai també; els pares i mares de l’alumnat afectat i l’AMPA han revisat els plànols i distribució d’aules i espais. És moment de demostrar compromís i responsabilitat de l’IES Josep de Ribera per a garantir l’ensenyament com un servei públic. Sols falta voluntat #TotsAl’IES 2n 4t i 1r de batxillerat també” han declarat des de l’AMPA.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva