PoolWork Xàtiva

El passat cap de setmana es va disputar la setena jornada de lliga que va enfrontar a l’amateur femení del Ciutat de Xàtiva contra el Paiporta CF. Les de Rocío Hervás van aconseguir una àmplia victòria per 0-9. La xativines van dominar de principi a fi, mostrant la seua evolució constant partit a partit. Els gols van ser obra de Gemma Beltrán (4), Maria Sanchis (3), Laura Llobell i Mireia Escalera.

Per part seua, l’equip infantil-cadet entrenat per Alba Revert es va imposar 6-3 a l’Ontinyent en el Poliesportiu Les Pereres de Xàtiva. El partit va començar amb dos gols matiners del rival, però les jugadores locals es van reposar per a arribar al descans amb un 4-2 a favor gràcies als gols de Carmen Albiñana, Maria Gumilla, Lourdes Ordiñaga i Mar Chova. Ja en la segona part, el Ciutat de Xàtiva va continuar jugant de manera associativa i buscant els espais, la qual cosa va donar com a resultat dos gols més de Daniela Ramírez i Mencia López.

Per contra, l’equip de Futbol-8 de Nerea Quesada es va desplaçar fins a València per a jugar el seu segon partit de lliga, aquesta vegada contra el València CF «A». Les locals es van emportar els tres punts amb solvència, encara que cal destacar l’actitud de les del Ciutat de Xàtiva, que van demostrar el seu entusiasme malgrat el resultat advers i van lluitar fins a l’últim minut.