L’Alcúdia de Crespins ubica un mòdul adjunt al Centre de Salut per a realitzar PCR

La nova àrea assistencial, adquirida pel consistori, evita el contacte dels que acudeixen al metge per altres patologies i els possibles casos covid

396

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha ubicat un mòdul prefabricat adjunt al Centre de Salut per a la realització de les proves PCR a possibles casos covid-19 que abans es feien dins del mateix centre d’atenció primària. Una nova àrea assistencial que s’ha habilitat pensant en la seguretat del veïnat del municipi, ja que s’evita el contacte dels que acudeixen al metge per altres patologies i els possibles casos covid.

En aquest sentit, el regidor de Sanitat, Esteban Arnau, ha explicat que a causa de les dimensions reduïdes del centre “s’ajuntaven els que anaven a fer-se les proves PCR i els que no amb el risc que això comportava, per tant la decisió d’habilitar aquest nou mòdul ha estat presa atenent les peticions dels coordinadors del centre i sempre pensant en la seguretat i salut de la gent del poble”.

Al mòdul, que ha sigut adquirit per l’Ajuntament, s’han dut a terme algunes millores: col·locació de pis de parquet, habilitació d’una finestra, desinfecció i instal·lació de mobiliari, entre d’altres. Tot amb l’objectiu d’oferir el servei en les millors condicions.

Per a l’alcalde, Roberto Granero, des del principi de la pandèmia “ens hem posat a disposició del Centre de Salut per a ajudar a combatre la pandèmia tant amb material de protecció en un primer moment i amb la instal·lació d’una carpa posteriorment”. Després, com ha explicat el primer edil, vam cedir un espai municipal per a la campanya de la grip i ara amb la col·locació d’un mòdul continuem amb el nostre compromís d’afavorir les condicions de treball dels sanitaris i millorar la seguretat de totes i tots.

WhatsApp Portal de Xàtiva