L’Alcúdia de Crespins tanca espais públics i anul·la els actes programats

672

BAN de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins:

Des de Salut Pública ens han confirmat que hi ha 26 casos actius de COVID-19 a l’Alcúdia de Crespins, amb una incidència de 504 casos per cada 100.000 habitants. Per aquesta raó, hem de prendre mesures al respecte per baixar el percentatge i evitar així mesures més dràstiques.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins demanem a totes i tots un esforç i preguen evitar, en la mesura del que siga possible, qualsevol contacte social i controlar les vostres eixides.

La Policia Local amb la col·laboració de Protecció Civil incrementarà els treballs de vigilància en cementeri, terrasses, parcs i espais públics.

Recordar que les reunions socials o privades se celebren amb un aforament màxim de sis persones i que la mobilitat està restringida de 00.00 a 06.00 hores.

A més a més des del 31 d’octubre, en ús de les atribucions que ens atorga la normativa aplicable i durant un període de set dies prorrogables segons la situació sanitària, s’adopten les següents mesures:

  • PRIMER. El tancament de tots els parcs, jardins, zones de jocs infantils o zones esportives municipals.
  • SEGON. El tancament de la Casa de la Cultura, Biblioteca Municipal, Camp de Futbol i Poliesportiu Municipal; llevat de competicions federades a porta tancada i sense públic.
  • TERCER. Recordem que l’aforament del Cementeri Municipal serà de 250 persones guardant estrictament totes les normes que ja s’han publicitat i estan exposades a la porta del cementeri.
  • QUART. Suspensió de tots els actes públics, culturals, festius i esportius o d’oci organitzats per l’Ajuntament.
  • QUINT. Es recomana amb caràcter preventiu acudir a l’Ajuntament amb cita prèvia.

WhatsApp Portal de Xàtiva