L’Alcúdia de Crespins rep una subvenció de la Diputació i inicia les caminades en grup

58

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

L’Alcúdia de Crespins rep una subvenció de la Diputació de València de material informàtic

  • Són sis ordinadors portàtils, dos escàners i huit càmeres web que permetran actualitzar i modernitzar l’equip informàtic del consistori

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut, gràcies a una subvenció de l’àrea de Modernització i Informàtica de la Diputació de València, material informàtic que permetrà actualitzar i modernitzar l’equip informàtic del consistori.

En concret, són sis ordinadors portàtils, dos escàners i huit càmeres web amb els quals el consistori comptarà amb noves eines de feina per a continuar millorant els equips amb els quals treballen els tècnics municipals i així optimitzar el servei que es dona a la ciutadania.

L’Alcúdia de Crespins ha iniciat aquest matí les caminades en grup per a fomentar l’activitat física

L’Alcúdia de Crespins ha iniciat aquest matí les caminades guiades organitzades per la Regidoria d’Esports amb l’objectiu de promoure un hàbit saludable de vida i donar l’oportunitat que la gent puga eixir a caminar acompanyada.

Les caminades que es duran a terme tots els dimarts i dijous a les 9.15 hores des de la plaça de l’Ajuntament comptem amb un monitor i són totalment gratuïtes. Així mateix, i abans de fer una volta per l’entorn del poble es realitza un xicotet calfament amb diferents exercicis sempre supervisats pel monitor.

El regidor de l’àrea, Gerard Gimeno, ha valorat molt positivament l’acollida que ha tingut la primera convocatòria de la caminada, i ha subratllat que és “una satisfacció veure com la gent ha respost a aquesta iniciativa de donar l’oportunitat a la gent de caminar dues vegades a la setmana amb companyia i amb un monitor“.

Cal recordar, també, que el dia 15 de gener tindrà lloc el taller gratuït d’iniciació a la Marxa Nòrdica al parc Ausiàs March a partir de les 10 hores. Per a participar en el taller, que comptarà amb tres trons d’una hora cadascun, cal inscriure’s al següent enllaç: https://bit.ly/3znD0kJ.

WhatsApp Portal de Xàtiva