Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut una subvenció de 9.438 euros de la Conselleria d’Economia per a realitzar un estudi comercial del Mercat Municipal.

L’estudi subvencionat analitzarà quina és la seua situació actual i quines mesures poden millorar el seu servei. Per a tal fi, des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha contractat una empresa per a la realització d’aquest estudi que consistirà en la realització de consultes a la població resident (clients i no clients) per a conéixer l’opinió dels comerciants. Posteriorment, després de l’observació in situ per part de professionals i analitzant tota la informació, es realitzarà el diagnòstic del mercat i del mercat ambulant i es desenvoluparan les propostes de millora per a aquests.

Els objectius principals de la recerca de la informació seran analitzar com es troba tant el Mercat Municipal com el Mercat Ambulant en el seu estat físic i posteriorment analitzar aquells aspectes propis de la gestió i funcionament del mercat per a explorar vies de desenvolupament.

Els resultats estaran disponibles a l’Ajuntament al mes de novembre i d’aquesta forma per a poder ser consultats per les parts interessades.

Per al regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro García, si bé el mercat municipal actualment “no disposa d’una àmplia oferta de productes de primera necessitat, gràcies a l’estudi de viabilitat volem convertir el mateix en un referent de l’impuls comercial i dinamitzador local que facilite a les ciutadanes i ciutadans una oferta diversa de productes“.

Finalment, García, ha assenyalat que “amb aquest estudi i l’ajuda aprovada recentment per la Generalitat per a infraestructures en mercats per la qual es renovarà la xarxa elèctrica per a la instal·lació d’aire condicionat, així com la fusteria metàl·lica i vidres dels finestrals, el que aconseguirem és “millorar la qualitat del nostre Mercat Municipal“.

WhatsApp Portal de Xàtiva