L’Alcúdia de Crespins rep 38.000 € de Diputació per a reparar l’escoleta municipal

Entre les actuacions previstes es contempla la reparació elèctrica, instal·lació de tendals a la terrassa exterior i canviar els escalfadors

32

L’Alcúdia de Crespins rebrà 38.000 euros de l’àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València. L’ajuda, emmarcada en el Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018, permetrà efectuar obres de millora en la guarderia del municipi.

Dins de les actuacions a dur a terme, es contempla la realització d’un enrajolat de 1,5 metres en les sis aules de la guarderia; instal·lar tendals a la terrassa exterior; reparar i posar al dia la instal·lació elèctrica (endolls i polsadors); canviar els escalfadors i realitzar un sòcol en el menjador, entre altres.

La regidora d’Educació a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Maite Juan, ha mostrat el seu content amb la concessió d’aquesta ajuda “que ens permetrà realitzar reparacions que són de primera necessitat per a la nostra guarderia”. Al mateix temps, la responsable de l’àrea ha volgut remarcar que “el 90% d’aquesta subvenció es pagarà per endavant el que ens permetrà posar-nos a treballar molt abans del que teníem previst”.

WhatsApp Portal de Xàtiva