L’Alcúdia de Crespins prepara la primera ruta senderista nocturna a Tavernes

Les inscripcions ja estàn obertes i els interessats hauran d’acudir a la Biblioteca i pagar 5 euros per a apuntar-se

134

L’Alcúdia de Crespins prepara la primera marxa senderista nocturna a Tavernes de la Valldigna. En aquesta ocasió, la travessia anirà per la ruta de les Tres Creus i està programada per al dissabte 13 de juliol pel que el termini d’inscripció ja està obert i finalitzarà el dijous dia 11. Els interessats hauran d’acudir a la Biblioteca de la localitat i pagar 5 euros per a apuntar-se.

La ruta partirà des de la gasolinera dels afores de l’Alcúdia de Crespins a la una de la matinada i finalitzarà entorn de les 8.00 hores en la localitat de Tavernes. És un recorregut lineal, de 10 quilòmetres de durada i dificultat mitjana que presenta un desnivell de 600 metres. Per a esta marxa, és recomanable que els participants porten una llanterna o una llum frontal per tal de millorar la visibilitat.

El regidor d’Esports a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Gerard Gimeno, ha explicat que en aquesta ocasió “hem decidit organitzar una ruta senderista nocturna perquè ja comença a fer calor i perquè creiem que serà una ruta molt interessant”. “Esperem que tinga bon acolliment per a repetir-la en més ocasions” ha puntualitzat.

Per a esta marxa, que recorrerà la ruta de les Tres Creus, caldrà portar una llanterna o una llum frontal per a millorar la visibilitat.

WhatsApp Portal de Xàtiva