Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa un ampli ventall d’activitats per als joves que es desenvoluparan a l’Espai Jove des de l’1 de febrer fins al 31 de maig de 2022. El setembre de 2022 es publicarà una nova programació d’activitats ajustades a les necessitats i peticions de la joventut.

En aquest sentit, els dimarts de forma alterna es realitzaran jocs de taula i cinefòrum. Els jocs de taula, com ha explicat, Sandra Medina, tècnica de Joventut del consistori, aniran més enllà «dels típics jocs que coneixem, ja que s’han pensat i adaptat perquè la joventut es divertisca amb ells«.

Pel que fa als dijous, aquest serà el dia de la cuina i totes i tots els participants elaboraran deliciosos berenars, al mateix temps que podran gaudir d’una bona estona de companyia i diversió. Per a aquest taller no és necessària la inscripció prèvia i es realitzaran segons els horaris marcats per edats.

Divendres, l’espai juvenil quedarà reservat per a majors de 12 anys i menors de 17 anys i es faran tallers participatius on es parlarà de forma distesa i veraç sobre temes ‘tabú’ proposats per la joventut del municipi, el que es pretén amb aquestes xerrades «és tractar de resoldre dubtes, aprendre coses noves i normalitzar altres tantes«, ha declarat Sandra.

Finalment, des de l’àrea de Joventut han afirmat que aquest espai «és lliure i segur i que el respecte i la llibertat són fonamentals per a poder participar en qualsevol activitat«. A més, serà necessària la inscripció en el mateix espai per a poder fruir d’elles. D’aquesta forma, per a apuntar-te només s’ha de dir amb anterioritat en l’espai juvenil o enviar un missatge directe a l’Instagram de l’espaijovealcudiadecrespins o acudir en horari d’atenció: dimarts, dijous i divendres de 16.30 a 20 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva