L’Alcúdia de Crespins posa en marxa l’Escola Matinera al CEIP la Sénia

Aquesta iniciativa és possible gràcies a la subvenció de 41.386,93 € de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana

57

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

La Regidoria d’Igualtat i Educació de l’Ajuntament d’Alcúdia de Crespins posarà en marxa, a partir del 14 de març, i de forma totalment gratuïta l’Escola Matinera al CEIP la Sénia del municipi. Aquesta iniciativa és possible gràcies a la subvenció de 41.386,93 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana per al desenvolupament d’un projecte municipal per a promoure la realització d’activitats de caràcter didàctic, formatiu i complementari als centres escolars.

Amb aquesta ajuda des de la regidoria s’ha programat una Escola Matinera de dilluns a divendres i de 8 a 9 hores on l’alumnat farà diferents activitats lúdiques a l’aire lliure i a l’aula en un entorn agradable on l’objectiu és l’entreteniment i la conciliació familiar. Com ha explicat l’edil de l’àrea, Maite Juan es “faran activitats artístiques, d’expressió corporal, treballs manuals, conta contes, jocs i dinàmiques, entre d’altres”. Així mateix, la regidora ha indicat que l’alta es pot fer al formulari de la pàgina web www.femescola.es, que és l’empresa encarregada de dur endavant el projecte.

Finalment, Juan ha avançat que aquesta no és l’única activitat que des de l’Ajuntament va a dur-se endavant gràcies a la subvenció de la conselleria, ja que “hi ha engegats més projectes, com per exemple el de vesprades coeducatives o dissabtes concilia”.

WhatsApp Portal de Xàtiva