L’Alcúdia de Crespins obre el termini d’inscripció per a “La Dipu et Beca” 2019

Igual que l'any passat, el consistori municipal oferirà quatre beques que permetran beneficiar a un total de huit alumnes de grau i FP

74

L’Ajuntament de l’Alcúdia ja ha obert el termini d’inscripció per al programa de pràctiques formatives que emana de la Diputació de València “La Dipu et Beca”. Igual que l’any passat, el consistori municipal oferirà un total de quatre beques que permetran que vuit estudiants universitaris i de cicles formatius realitzen pràctiques en diferents àrees de l’organigrama municipal.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins dimarts que ve dia 25 i els estudiants interessats a ser beneficiaris d’aquestes ajudes hauran de lliurar tota la documentació necessària en el registre general del consistori municipal. Els sol·licitants hauran d’entrgar la sol·licitud d’inscripció al programa, l’autobaremació i tots els requisits i mèrits necessaris que s’especifiquen en les bases que ja estan disponibles en la pàgina web de l’ajuntament.

La durada de les beques serà, com a màxim, de dos mesos, començant l’1 de juliol i finalitzant el 31 d’agost i la finalitat d’aquestes ajudes és la formació dels estudiants del municipi mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements que estan adquirint en els seus estudis.

WhatsApp Portal de Xàtiva