Solopizza Xàtiva

Centelys

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha millorat diversos espais públics municipals amb la instal·lació de climatització per un import de 18.000 euros. En concret, al llarg d’aquestes últimes setmanes s’han instal·lat aparells d’aire condicionat en distints espais públics de la localitat dins del programa d’inversions de la Diputació de València. Aquestes intervencions s’han realitzat mentre els espais estaven tancats a causa de la situació epidemiològica per tal de dotar-los de les millors prestacions per a quan es reobren.

En aquest sentit, s’ha renovat tot el sistema de climatització de la llar dels jubilats amb una inversió de 12.000 euros el que millorarà les condicions de l’espai tant en l’estiu com en l’hivern.

Per altra banda, s’ha canviat la instal·lació dels aparells d’aire condicionat en l’espai jove augmentant ostensiblement la potència i per tant dotant d’una òptima climatització al recinte amb un pressupost de 3.007,60 euros.

Per últim, s’han instal·lat dos aparells d’aire condicionat a les sales del primer pis de la Casa de la Cultura el que permetrà practicar gimnàstica molt millor. El pressupost destinat a aquestes dues sales ha ascendit a 2.952 ’40 euros.

L’alcalde, Roberto Granero, ha manifestat que eren unes inversions necessàries “per a millorar les condicions dels espais” i ha avançat que al llarg dels pròxims mesos “continuarem en aquesta línia executant més actuacions de millora en altres edificis”.

WhatsApp Portal de Xàtiva