L’Alcúdia de Crespins millora el Carrer Cervantes i acull un concert de l’orquestra Abalsants

43

Solopizza Xàtiva

Centelys

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia de Crespins acull dissabte un concert de l’orquestra Abalsants

Aquest dissabte tornen els concerts organitzats per la Regidoria de Cultura de l’Alcúdia de Crespins amb motiu de la festivitat de Santa Cecília i en els que participen les societats musicals del poble.

En aquesta ocasió, serà l’orquestra de Pols i Pua Abalsants qui oferirà dissabte 27 un concert a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura.

L’edil de Cultura, Amparo Albalat, ha assenyalat que des de l’Ajuntament volem mostrar-los a les nostres societats musicals “el nostre reconeixement i animar-los a continuar amb la seua labor artística, lúdica i social en la localitat” i anima a tota la població a participat d’aquests concerts de Santa Cecília.

L’Alcúdia de Crespins comença les obres de millora i semipeatonalització del Carrer Cervantes

  • La Regidoria d’Urbanisme compta amb un pressupost de 250.000 euros del programa “Reconstruïm Pobles” de la Generalitat Valenciana

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha iniciat hui la primera fase de les obres de millora i semipeatonalització del carrer Cervantes gràcies al programa “Reconstruïm Pobles” de la Generalitat Valenciana.

Els treballs que comptem amb una subvenció de 250.000 euros consistiran a canviar el subministrament d’aigua potable, separar amb noves canonades les aigües fluvials de les fecals, així com millorar la seguretat viària i la mobilitat del veïnat amb la semipeatonalització del carrer, a més de la plantació d’arbrat.

Jordi Caparrós, regidor d’Urbanisme, ha explicat que aquest carrer tenia una demanda de millora des de fa uns anys i ara amb aquesta obra “hem decidit fer un carrer Cervantes del segle XXI, semipeatonal, en què es dona preferència al vianant, creant una zona més agradable i confortable per a la gent del poble“.

A més a més, l’edil ha subratllat que l’actuació que ara s’enceta ha estat aprovada “conjuntament amb el veïnat després de l’assemblea realitzada al mes d’octubre en la que vam explicar el projecte previst i en la que totes i tots van poder donar la seua opinió“.

Caparrós també ha avançat que aquesta primera fase afectarà el tram que va des del carrer Crist fins al número 16 del carrer Cervantes i té un pressupost de 130.000 euros. La segona fase s’executarà en 2022 amb un pressupost de 120.000 euros i s’actuarà sobre la resta del carrer.

WhatsApp Portal de Xàtiva