Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins rebrà a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball una subvenció de 21.363 euros per a la modernització del Mercat Municipal. Una ajuda que està dins del pla de millora en equipament i instal·lacions i que repercutirà en l’increment de la competitivitat i accessibilitat de les infraestructures comercials municipals.

A més a més, aquesta subvenció es veurà incrementada amb una aportació municipal de més de 25.000 euros, el que suposarà una inversió total de més de 46.000 euros en la millora del mercat.

Pel que fa als diners de la subvenció de la Generalitat es destinaran a cobrir la despesa de substitució de la fusteria metàl·lica de finestres i cristalls amb el que s’aconseguirà un millor aïllament tèrmic i acústic al mateix temps que s’instal·laran dos aparells d’aire condicionat que milloraran l’estança dins del mercat tant dels comerciants com de les veïnes i veïns alhora que permetrà unes condicions òptimes per a la conservació dels productes.

Per altra banda, amb l’aportació de l’Ajuntament de més de 25.000 euros, està prevista la renovació de la instal·lació elèctrica adaptant-la a les noves necessitats, així com el revestiment interior.

Aquestes inversions, en paraules del regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, suposen un suport a uns dels objectius d’aquesta legislatura com és “la modernització de les instal·lacions del mercat municipal, un edifici amb bastants anys d’antiguitat i necessitat de reformes demandades tant pels mateixos comerciants com pels nostres ciutadans”.

Finalment, com ha remarcat Garcia, és responsabilitat nostra realitzar les accions necessàries perquè el nostre mercat municipal “oferisca una oferta diversa i equilibrada de productes augmentant d’aquesta manera l’activitat comercial i convertint-ho en un referent en l’impuls comercial i dinamitzador del comerç local”.

WhatsApp Portal de Xàtiva