L’Alcúdia de Crespins instal·la senyals per advertir els propietaris de gossos de la sanció de 150 euros si no arrepleguen els excrements

Moltes veïnes i veïns s'han queixat de la multitud d'excrements que deixen els propietaris dels gossos en zones de pas i jardins dels parcs

79

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Alcúdia de Crespins està instal·lant cartells amb el lema ‘Jo no puc recollir-ho, tu sí‘ en tots els parcs del municipi per instar la ciutadania que té gos sobre l’obligació de recollir els seus excrements i complir d’aquesta forma l’ordenança de convivència i civisme municipal. Així, al cartell també s’informa els propietaris de cans que totes aquelles persones que no complisquen les normes seran sancionades amb una sanció mínima de 150 euros.

El primer edil ha subratllat que moltes veïnes i veïns “s’han queixat de la multitud d’excrements que deixen els propietaris dels gossos en zones de pas i jardins dels parcs malgrat que hi ha papereres per a fer-ho. El que fa que hagen d’anar sortejant els excrements dels gossos quan caminen“. Per aquest motiu, com ha afirmat Garrigós, hem decidit “col·locar aquests cartells amb l’objectiu de fer conscients els propietaris dels gossos de la seua obligació de mantenir nets els nostres parcs perquè si no seran sancionats“.

Finalment, l’alcalde ha assenyalat que cal fomentar “hàbits cívics per crear un poble en què la convivència siga compatible entre les persones que tenen mascotes i les que no“.

WhatsApp Portal de Xàtiva