L’Alcúdia de Crespins inicia amb un taller el que serà el futur PMUS

Tots van coincidir en minimitzar al més aviat possible les barreres arquitectòniques per adequar els carres a la gent amb mobilitat reduïda

115

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va celebrar ahir un taller informatiu amb l’objectiu de donar a conéixer les primeres idees del que serà el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) del municipi.

L’acte que va tindre lloc a la Sala Generalitat va comptar amb la participació dels agents socials del municipi, i en ell dirigits pels tècnics redactors del PMUS es va crear un debat, i es van assentar els primers fonaments del que serà el pla de l’Alcúdia de Crespins.

Un pla que té com a objectiu principal millorar la mobilitat dels residents del municipi, afavorint i apostant per l’increment de la mobilitat a peu i potenciar sistemes de transport més sostenibles com l’ús de la bicicleta i reduir, així, el transport privat a motor.

En aquest sentit, un dels punts en què tots van coincidir és en minimitzar al més aviat possible les barreres arquitectòniques per millorar i adequar els carres del municipi a la gent amb mobilitat reduïda.

Finalment, la intenció de la regidoria de Mobilitat, com ha explicat el regidor de l’àrea, Pepe Garrigós és passar “una enquesta a la població per conéixer la seua opinió, recollir suggeriments i peticions i entre totes i tots repensar el futur pla i els eixos principals d’actuació per millorar la mobilitat del futur al nostre poble”.

WhatsApp Portal de Xàtiva