Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Tal com es va acordar el passat mes de maig, la comissió tècnica de seguiment de la futura estació de l’Alcúdia de Crespins es va reunir divendres passat amb l’objectiu d’agilitzar i estudiar el projecte de construcció del nou edifici. A la reunió van estar representats per part d’ADIF, Maria Dolores Bahamonde Marchamalo i Sergio Nieto Jiménez, per RENFE, Antonio Fuentes Caballero, per la GVA, Jaime Pallarol Simón i per part de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós Gutiérrez i els Tècnics Municipals, Jose Jesús del Olmo Vico i Michel Castelló Rubio.

Tant l’Ajuntament com la Generalitat van coincidir que la futura estació siga un enclavament intercomarcal que mire cap al futur i així convertir el municipi en punt de comunicació intercomarcal amb la resta de l’Àrea Metropolitana de València.

En aquest sentit, l’edil d’Urbanisme ha explicat que l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins es compromet a agilitzar totes les seues gestions i facilitar tot allò que es demane des de la resta de les administracions, i ha remarcat que des del consistori hem defensat que «el projecte que isca siga sostenible mediambientalment, accessible a la gent amb diversitat funcional, amb ascensors interns, espais verds i punts de càrrega per a cotxes elèctrics, amb connexió des del nostre municipi i Canals amb la mateixa estació, així com comptar amb un gran estacionament per a vehicles gratuït«.

Per la seua banda, ADIF es va comprometre a estudiar la proposta de les dues administracions i així incloure-ho al plec de Condicions i a la licitació pública del projecte, licitació que està prevista es publique a setembre. A més a més, la intenció d’ADIF és poder contractar la redacció del projecte bàsic i d’execució a gener, com van confirmar a la reunió.

WhatsApp Portal de Xàtiva