Solopizza Xàtiva

Centelys

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, engega el 18 de març i fins al 18 de juliol la segona campanya de bons de consum per a la dinamització del comerç local. En aquesta ocasió i sota el lema ‘Va de bons!!‘, l’Ajuntament posarà a la venda un total 1400 bons que es podran adquirir a un preu de compra de 10 i 20 euros canviables pel doble del seu valor en els més de 40 comerços participants en la campanya.

Per al responsable de la regidoria, Pedro García, aquesta campanya “suposa una inversió total molt considerable respecte a l’anterior campanya, ja que invertirem un total de 40.000 euros amb l’objectiu de fomentar el consum local i incentivar les compres en el nostre comerç de proximitat“. Així mateix, com ha explicat l’edil, en aquesta ocasió “s’ha augmentat a 40 euros el benefici de les nostres veïnes i veïns per a poder comprar aquells productes que necessiten“.

Per a poder adquirir-los s’haurà de ser major d’edat i estar empadronat a l’Alcúdia de Crespins, entrar a la pàgina web habilitada per Caixa Ontinyent descarregar-los i imprimir-los. A més, en la pàgina s’hi troba una relació de tots els comerços participants.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç s’ha informat que a través de les xarxes socials municipals es compartirà per a tota la ciutadania una guia informativa i explicativa per a l’adquisició dels bons, alhora que també es podrà consultar qualsevol dubte amb l’ADL de l’Ajuntament.

Finalment, García ha volgut agrair el suport de Caixa Ontinyent, el treball realitzat pel personal de l’Ajuntament i la disposició dels comerços participants perquè “són els que han fet possible dur endavant la present campanya” i anima a tota la gent del poble a participar-hi, ja que com ha afirmat “si comprem en els nostres establiments, aconseguim el doble de rendiment tant per als comerços com per als consumidors“.

WhatsApp Portal de Xàtiva