L’Alcúdia de Crespins celebrarà Carnestoltes amb un ball de disfresses

Tindrà lloc el pròxim divendres, 25 de febrer, a partir de les 17 hores

42

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Amb motiu de la festivitat de Carnestoltes, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat per al pròxim divendres, 25 de febrer, un ball de disfresses que tindrà lloc a la plaça Jaume I a partir de les 17 hores.

La jornada festiva, que l’any passat no es va poder fer a conseqüència de la pandèmia, començarà amb un taller de pinta cares que continuarà amb una desfilada de totes i tots els participants. Després, al voltant de les 19 hores, hi haurà tallers i una discomòbil amb un DJ en directe. Així mateix, a les 19.15 hores s’obrirà la barra de l’Espai Jove amb un taller per a ensenyar i preparar còctels riquíssims sense alcohol. En acabar, se sortejaran premis entre totes i tots els participants.

Des de l’àrea jove es convida a tota la població a gaudir d’aquesta festa de Carnestoltes i en especial a les i els més menuts, ja que com ha recordat el regidor, Gerard Gimeno, l’any passat a causa de la Covid “no van poder celebrar aquesta festivitat de forma presencial i de segur que totes i tots, tenint en compte sempre les mesures sanitàries, tenen ganes de tornar a poc a poc a la normalitat i gaudir d’aquesta festa tan divertida que hem organitzat des de Joventut“.

WhatsApp Portal de Xàtiva