L’Alcúdia de Crespins celebra Santa Cecília amb la programació de diversos concerts

46

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja té llista la programació de concerts per a celebrar la Festivitat de Santa Cecília, patrona de la música.

Les primeres cites es produiran aquest cap de setmana. En aquest sentit, dissabte 20 a les 19.30 hores la Casa de la Cultura acollirà els concerts de la Rondalla Barreja i el duo Som2. Diumenge, 21 hi haurà a les 10.30 hores un passacarrer de la Societat Unió Musical. A les 11 hores, la Missa en honor a la patrona estarà cantada pel cor Barreja.
Els actes prosseguiran el dissabte, 27 de novembre, amb un concert a càrrec de l’orquestra Abalsants a la Casa de la Cultura a les 19.30 hores. Finalment, la SUM posarà el punt final als actes cecilians amb un concert el dia 4 de desembre a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura.

La regidora de Cultura, Amparo Albalat, ha destacat el gran treball que realitzen les formacions musicals durant tot l’any, i ha assenyalat que des de l’Ajuntament volem mostrar-los “el nostre reconeixement i animar-los a continuar amb la seua labor pedagògica, artística, lúdica i social en la localitat“.

WhatsApp Portal de Xàtiva