L’Alcúdia de Crespins amplia les ajudes municipals per autònoms i xicotetes empreses

Promoció Econòmica ha augmentat de 250 a 500 euros les ajudes directes per fer front a les despeses higiènic-sanitàries per la COVID-19

37

Solopizza Xàtiva

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Alcúdia de Crespins ha ampliat les ajudes directes als autònoms i xicotetes empreses per fer front a les despeses higiènic-sanitàries per la COVID-19, i ha augmentat la quantia inicial de 250 fins a 500 euros.

El passat divendres dia 23 d’octubre va finalitzar el termini de presentació d’instàncies per demanar les ajudes i donada la situació actual de la pandèmia, l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins “ha vist la necessitat d’ampliar el termini de les ajudes, modificar les bases i incrementar la quantia de les ajudes de 250 a 500 euros” ha explicat el regidor de l’àrea, Pedro Garcia, a més a més “s’han simplificat els tràmits administratius per facilitar l’accés a aquestes. D’aquesta manera es milloren les ajudes que s’havien plantejat anteriorment en el Pla Endavant de l’Alcúdia de Crespins”, ha afegit l’edil.

Per la seua banda, l’alcalde, Roberto Granero ha assenyalat que l’Esperit del Pla Endavant “és no deixar a ningú darrere. Un eix fonamental del teixit socioeconòmic del nostre poble són els autònoms, comerços i xicotetes empreses”. Per aquesta raó, amb l’ampliació d’aquestes ajudes “volem arribar a més, acollir més sol·licituds i amb més quantitat“.
La modificació de les bases serà publicada en els pròxims dies en el Butlletí Oficial de la Província i es tindran deu dies hàbils per sol·licitar aquestes ajudes per a l’adquisició de material de protecció i prevenció de la COVID-19.

Finalment, des de la Regidoria de Promoció Econòmica es recorda que des de l’àrea s’ofereix l’assessorament necessari per a facilitar l’accés a aquestes a tots els que vulguem acollir-se a elles.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva