L’Alcúdia de Crespins acull el I Concurs de Canaris Gloster de la Comunitat Valenciana

Tindrà lloc el pròxim quatre de desembre al Poliesportiu Municipal

60

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El Poliesportiu Municipal de l’Alcúdia de Crespins acollirà el pròxim dia 4 de desembre per primera vegada al municipi i a la Comunitat Valenciana el Primer Concurs Internacional de Criadors Gloster (IGBA) de la nostra Comunitat. Un concurs patrocinat per la Regidoria d’Esports i que reunirà en aquesta població de la Costera a més de 500 pardalets d’aquesta raça de canari anglés.

El concurs com ha explicat el secretari de la Federació Valenciana de Criadors de Glosters, Vicente Calabuig, es tracta d’elegir al millor canari gloster per la seua bellesa i elegància i per això comptarem amb un jurat internacional amb dos irlandesos i un espanyol. Calabuig també ha volgut agrair a la regidoria d’Esports “la seua predisposició en realitzar en l’Alcúdia de Crespins aquest esdeveniment“.

Des de l’àrea, el seu regidor, Gerard Gimeno, ha afirmat que estem encantats “d’haver aconseguit portar al nostre municipi un campionat tan important per als amants d’aquesta modalitat d’aus“. Açò demostra, com ha remarcat: “El nostre compromís de fomentar tota classe d’activitats en el nostre municipi i recolzar els esports minoritaris“.

Finalment, des de l’Ajuntament s’anima a visitar el concurs perquè és “una cosa diferent i bonica de veure als gloster, una raça que va ser obtinguda a partir d’un encreuament de canari crested petit amb el canari harzer i el canari border“.

WhatsApp Portal de Xàtiva