L’alcalde de la Font de la Figuera visita Calabuig y Sanz, que creix en un any marcat per la pandèmia

211

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, ha visitat Calabuig y Sanz, una de les empreses més importants de la Font de la Figuera, per conéixer de la mà del seu Director, Ismael Calabuig, quina és la situació actual de la fàbrica que, ubicada en una gran nau al polígon de Sant Cristòfol, es dedica a fer pernilers per a algunes de les empreses càrniques més importants d’Espanya i grans supermercats com El Pozo, Tello, Jamones y Embutidos de España, Carrefour, Alcampo…

Calabuig ha explicat al primer edil que la seua empresa ha experimentat un notable creixement de la facturació en este 2020, xifrant-lo al voltant del 30%. A més, li ha fet un recorregut per totes les instal·lacions de la gran nau, que van adquirir el passat mes de gener. En eixe moment Calabuig i Sanz creixia i la permanència en l’antiga i menuda fàbrica s’havia fet molt complicada. Necessitaven més espai i per això van decidir comprar una nau més gran al mateix polígon de Sant Cristòfol de la Font de la Figuera.

La compra es va fer efectiva a finals de gener però va arribar el març i tot es va fer negre. El director Ismael Calabuig recorda que ho va passar “fatal” durant els dies més durs de confinament, pensant que la gran inversió duta a terme per consolidar el creixement de l’empresa familiar acabaria en desastre, debut a la crisi de la Covid-19. Res més lluny de la realitat. Els últims mesos la plantilla ha treballat a un ritme frenètic i la facturació d’enguany ha batut rècords històrics en l’empresa, augmentant entorn del 30%.

Estem molt contents“, li ha confirmat Calabuig a l’alcalde Vicent Muñoz. “En esta nau estem molt còmodes. Els treballadors tenen un gran espai on dur a terme la seua feina, ens hem establert molt bé i tenim marge de creixement“, ha seguit Calabuig. Un exemple del que conta és que han pogut adquirir una màquina per empaquetar les serradures de la fusta sobrant dels pernilers. D’esta manera, fomenten l’economia circular convertint un residu que genera la seua activitat i que és molt preuat a les quadres de cavalls.

Per la seua banda, Muñoz ha compartit l’alegria amb el Director de l’empresa. “En una situació com l’actual han fet una gran inversió, han crescut i han millorat en tots els sentits. Són un exemple del fet que al polígon de la Font de la Figuera es pot prosperar. Esperem que Calabuig y Sanz continue per esta senda de creixement, perquè això és molt positiu per al poble i per al nostre entorn. L’Ajuntament vol fer valdre les indústries que hi ha al polígon i estes visites són fonamentals per conéixer de primera mà la situació de les nostres empreses i que ens transmeten el que podem fer des de l’Ajuntament per recolzar-les“, ha conclòs Muñoz.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva