L’Ajuntament trau a licitació les obres de reforma del centre d’estimulació primerenca

L’actuació, amb un pressupost de més de 155.500 euros, té com a objectiu millorar l’accessibilitat del centre i realitzar reparacions a la instal·lació

265

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha tret a licitació les obres per a la reforma del Centre d’Estimulació Primerenca, situat al carrer Músic Fayos 20, actuació que compta amb un pressupost de 155.507,63 euros. Les ofertes es poden presentar fins a finals d’abril.

L’objecte del projecte és la millora de l’ús de l’edifici actual, a través de la col·locació d’un ascensor per tal de millorar l’accessibilitat a la primera planta per part de les persones amb mobilitat reduïda, com és el cas de part dels pacients infantils que es tracten en aquest centre.

A més a més, també estan previstes altres actuacions com ara la col·locació de paviment antilliscant, la construcció de cambres perimetrals amb aïllament, canvi del fals sostre amb aïllament tèrmic i canvi de fusteria exterior per a millorar l’eficiència energètica, tractament antihumitat, eliminació de la coberta de fibrociment en el pati darrer, agrupació d’aire condicionat i ventilació, fusteria interior ignífuga i execució i adaptació d’acabats en instal·lació elèctrica, instal·lació d’alarma d’incendis o pintura entre d’altres.

«El centre d’atenció primerenca té algunes deficiències en matèria d’accessibilitat que van motivar la petició de finançament a la Conselleria per a la seua reforma. Aquest finançament ha estat finalment concedit i per tant ja podem executar les obres de reforma del centre», ha manifestat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo.

Les obres tindran un termini d’execució de cinc mesos a partir del dia de signatura del contracte.

WhatsApp Portal de Xàtiva