EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Pilar Gimeno: “Un any més s’ha fet un gran esforç per mantindre Xàtiva neta i acollir tots els visitants però l’any que ve introduirem nous elements logístics per millorar encara més el servei”

Durant la setmana de la Fira d’Agost el servei municipal de neteja ha recollit 296.580 quilos de residus, 34.500 quilos de mitjana al dia. Una xifra semblant a la de l’any passat tot i la pluja registrada a l’inici de la Fira. La setmana del 15 al 21 d’agost s’ha recollit un 20 % més respecte al que és habitual durant una setmana normal.

Per fer front a aquest increment des de la regidoria de Gestió de Residus, encapçalada per Pilar Gimeno (Compromís), es va preparar un dispositiu especial. En ell han participat mig centenar d’operaris que han triplicat les tasques de neteja durant aquests dies. A més es s’han incrementat en un 30% el nombre de contenidors al Reial i s’han col·locat 400 papereres extres a tots els actes de la Fira. Gimeno ha destacat el volum de residus recollit a les papereres “el que és una mostra de civisme i de conscienciació que cal agrair a tota la població i a la gent que ens ha visitat”

D’altra banda, Pilar Gimeno ha manifestat la seua satisfacció per l’eficiència del dispositiu, sobretot a l’acte de les Paelles amb un important treball de neteja i recollida a contrarellotge i al del Trofeu de Motociclisme. Tot i això, la regidora ha anunciat que “s’estudiaran canvis en la logística per millorar encara més el servei i poder oferir instal·lacions als firers i més wc públics. Per dissenyar aquest nou pla es treballarà en coordinació amb l’organització de la Fira, responsable, fins ara, d’aquest dispositiu logístic”.

WhatsApp Portal de Xàtiva