L’Ajuntament realitzarà una programació juvenil online per a aquestes festes de Nadal

Es podrà participar en tornejos de jocs i es penjaran vídeos de receptes i altres activitats a través de les xarxes d’Infojove

79

L’Ajuntament de Xàtiva, a través de la regidoria de Joventut, ha programat, malgrat les mesures adoptades a la ciutat amb motiu de la crisi sanitària, una programació especial que es realitzarà de forma online per als i les joves de la ciutat.

Aquestes activitats es podran seguir per les xarxes socials d’Infojove, d’una manera totalment virtual i obrint la participació a totes i tots els interessats a través de tornejos de diferents jocs, campanyes de conscienciació, jocs nadalencs o vídeos de receptes.

L’activitat començarà el proper dimarts 22 de desembre, amb la campanya «No som un joguet» en col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva (SPAX), i continuarà el dimecres 23 amb receptes nadalenques com ara pastissets de moniato, coca cristina o panellets. Els dies 26 i 27 hi haurà torneig de Brawn Stars i el dia 28 un taller de bosses de tela per a regals, mentre que el 29 serà el torn dels jocs nadalencs en família i el dia 30 hi haurà una baralla de cartes nadalenca.

Per a gener, els dies 2 i 3 està programat un torneig de Among Us, mentre que el dia 4 hi haurà captura de fotografies «un Nadal diferent» i el dia 5 es realitzarà una recepta de carbó negre de sucre.

Cal tindre en compte que les inscripcions als tornejos es faran fins a un dia abans del torneig en qüestió. Serà necessari enviar un whatsapp al 662 385 885 amb el nom i cognoms, edat i pseudònim de joc.

«Aquestes són unes dates difícils i diferents, i és per això que hem intentat fer una programació en la qual els i les joves puguen participar d’una manera més activa», ha manifestat la regidora de Joventut Lena Baraza.

WhatsApp Portal de Xàtiva