L’Ajuntament inverteix més de 25.000 euros en millores d’infraestructures urbanes a Torre d’en Lloris

338

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva iniciarà una actuació de millora de les voreres i el jardí públic de la pedania de Torre d’en Lloris, amb un pressupost de 10.225 euros. En els últims anys, el creixement a la zona sud d’aquesta localitat ha suposat una demanda de millora i adequació de les zones verdes i d’esplai per part de la ciutadania.

Concretament, es va a procedir a executar una ampliació de la solera perimetral del jardí públic així com a l’ampliació del paviment de seguretat en el perímetre de les dues zones de jocs infantils. Així mateix es realitzarà un tancament perimetral rere de la tanca del jardí, a fi d’evitar l’accés directe al vial, per on hi ha circulació de vehicles. L’actuació es completarà amb la redistribució i implantació de nou mobiliari urbà. A més, també es va a ampliar la tanca perimetral del llavador municipal per millorar les condicions de seguretat del recinte.

D’altra banda, recentment van finalitzar les obres d’ampliació del cementeri municipal de Torre d’en Lloris. En aquest cas, l’Ajuntament ha invertit més de 15.000 euros en la construcció de 20 nínxols nous. La propera actuació prevista en aquesta localitat consisteix en treballs de neteja i manteniment del dipòsit d’aigua potable.

El regidor de Pedanies, Ignacio Reig, explica que “seguim invertint en la millora de les infraestructures de tota la ciutat i responent a les demandes veïnals, en aquest cas també a les pedanies. Esperem continuar amb el ritme de treball que hem mantingut en els últims mesos. Aquestes actuacions es duen a terme amb personal incorporat gràcies al pla provincial d’obres i serveis”.

WhatsApp Portal de Xàtiva