Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva es va reunir ahir amb el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI) per tal d’explorar vies de col·laboració en foment de l’emprenedoria juvenil. A la reunió van estar presents l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i per part del CEEI el seu Director General Jesús Casanova, el Director de Comunicació i Formació Pablo Rojo i el Tècnic de Promoció Econòmica Jordi Tormo.

A la reunió celebrada a la Casa de la Ciutat es va presentar el Pla Millennial recentment aprovat pel plenari municipal amb el qual es pretén trobar sinergies i oportunitats en aspectes com ara l’atur juvenil, la fugida del talent jove i la manca de diversificació del teixit productiu.

En aquest sentit es pretén treballar al voltant de l’anomenat «Programa Apol·lo», amb l’objectiu d’atraure empreses i idees emprenedores d’alta qualitat (start-ups) que donen valor a la ciutat i ajuden a la diversificació del teixit productiu de Xàtiva per a crear oportunitats i ocupació de qualitat. La intenció és seleccionar projectes destacats i escometre amb ells un procés de creixement escalable i sostenible, garantint l’accés a finançament privat.

Durant la reunió es van visitar també les instal·lacions de la Càmera de Comerç de València a la ciutat com a possible destinació on ubicar aquestes start-ups vinculades al programa.

El CEEI és una associació privada sense ànim de lucre que té l’objectiu de promoure la modernització del teixit industrial valencià prestant el seu recolzament a totes aquelles iniciatives que suposen una innovació o diversificació empresarial, sent un instrument per a l’impuls del desenvolupament econòmic amb la posada en marxa d’activitats i serveis per a la creació d’empreses innovadores i el recolzament a les ja existents en el seu procés de millora.

WhatsApp Portal de Xàtiva