L’Ajuntament de Xàtiva rep als beneficiaris del Programa de Polítiques Inclusives 2020

Aquests sis primers usuaris responen al perfil de diversitat funcional

36

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social Xelo Angulo han rebut aquest matí als sis primers beneficiaris del Programa de Polítiques Inclusives 2020, que responen al perfil d’usuaris amb diversitat funcional, i que s’incorporen hui als seus llocs de treball.

En concret, dos dels usuaris desenvoluparan les seues funcions a la Casa de la Joventut (un en horari de matí i altre de vesprada), mentre que també hi haurà un beneficiari a la llar de jubilats de la Plaça Roca, l’Escola d’Adults Francesc Bosch i Morata, la segona planta de l’Ajuntament de Xàtiva i l’auditori de Sant Agustí (aquest últim amb horari partit).

En total, s’han invertit en aquesta primera fase més de 52.000 euros, encara que al llarg de l’any s’aniran aprovant la resta de partides pressupostàries per a la resta de perfils, que ascendiran la inversió fins als 166.632 euros. La resta de beneficiaris s’aniran incorporant al llarg del període anual a aquest programa, amb diferents horaris i períodes de treball.

WhatsApp Portal de Xàtiva