Solopizza Xàtiva

El proper mes de juny, seguint amb les activitats programades des del departament de Joventut, s’han organitzat un parell de cursos sobre manipulador d’aliments i col·lectius NEE (Necessitats Educatives Especials).

El primer dels cursos serà el de manipulador d’aliments, que se celebrarà el dissabte 6 de juny de manera online a la plataforma de l’escola d’animació ABAST i amb horari lliure, sent necessari un mínim de 10 alumnes i podent apuntar-se fins un màxim de 50. El preu serà de 10 euros amb Carnet Jove i de 25 euros per a adults, tenint prioritat per a inscriure’s els menors de 30 anys.

L’altre curs programat, també de manera telemàtica a través de la plataforma d’ABAST Animació, és el de col·lectius NEE (Necessitats Educatives Especials). Aquest tindrà lloc entre el 15 i el 25 de juny, amb horari lliure i sent necessaris també un mínim de 10 i un màxim de 50 alumnes. El preu en aquest cas serà de 45 euros per a persones amb carnet jove i de 55 euros per a adults, sent prioritària la inscripció per a menors de 30 anys.

Les inscripcions per a tots dos cursos es realitzaran a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, i per a aconseguir més informació es pot enviar un correu electrònic o telefonar al 96 227 43 42 o al 663 99 92 89 en horari de 10 a 14 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva