Solopizza Xàtiva

Després que el PP de Xàtiva denunciara ahir la polèmica pel concert de la Nit Jove a Xàtiva emmarcada dins de la Fira d’Agost, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha anunciat que obrirà un expedient sancionador a la promotora per l’incompliment de l’horari.

El concert, que es va dur a terme el passat dimecres i on van actuar Maluks, La Fúmiga i el grup de música en català Oques Grosses, ha “irritat” a part de la població xativina, especialment als hostalers, ja que aquests “compleixen rigorosament amb el tancament a les 12.30 hores mentre que veuen que activitats que realitza l’Ajuntament no compleixen ni donen exemple“.

Per aquest motiu, el PP de Xàtiva ha demanat que es depuren responsabilitats per part de l’equip de govern per l’incompliment de la normativa autonòmica. De fet, segons la normativa imposada pel Consell, aquest esdeveniment musical havia de finalitzar a les 00.30 h, però va finalitzar passades la 1 de la nit.

El regidor i president del PP Marcos Sanchis ha qualificat el fet d’“intolerable”, ja que “estem en un moment en el qual el govern de Ximo Puig criminalitza a l’hostaleria, que se li persegueix i se l’obliga a tancar a les 00.30 hores, per això entenem la indignació del sector de l’hostaleria de Xàtiva, que treballen per donar un bon servei, per donar ocupació i pagar impostos i després veuen que l’ajuntament incompleix els horaris i no passa res“.

Des del PP fem costat totalment a l’hostaleria de la nostra ciutat, que l’està passant malament, que està passant dificultats, comprenem la seua indignació per aquest episodi i per això demanem exemplaritat, coherència i responsabilitat al govern de Roger Cerdà”, ha subratllat Sanchis.

WhatsApp Portal de Xàtiva