L’Ajuntament de Xàtiva incorpora 18 nous treballadors i treballadores

Són ja 40 les persones que han accedit a aquest programa en 2020, i està prevista la incorporació de 20 més en el que resta d’any

254

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social Xelo Angulo han donat la benvinguda als 18 nous treballadors i treballadores, procedent del Programa de Polítiques Inclusives (Programa PI) de l’Ajuntament de Xàtiva, que s’han incorporat aquest dilluns als seus nous llocs de treball.

Amb aquests divuit treballadors, que entren a treballar amb un contracte anual, ja són 40 les persones que han accedit a aquest programa en el que portem de 2020, tot i que està previst l’entrada de 20 persones més abans d’acabar l’any.

«Vull donar-vos la benvinguda i l’enhorabona. Sou un més d’aquest ajuntament i aneu a fer tasques que per a nosaltres són molt importants», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, al temps que ha explicat que «pretenem donar resposta als problemes de la ciutat, i fer-ho de la millor manera possible. Aquest programa de Polítiques Inclusives està funcionant molt bé, amb bons resultats, ja que hi ha persones que després de passar per ell han trobat un lloc de treball i han millorat la seua qualitat de vida, que és l’objectiu principal».

Per la seua part, la regidora de Benestar Social Xelo Angulo ha incidit en que «aquest programa l’iniciarem en 2015 per a ajudar a aquelles persones que tenien dificultats per a accedir al món laboral. Habitualment de Benestar Social, però aquesta nova situació de la pandèmia ha fet perdre a molta gent la possibilitat d’obtenir ingressos i tenir una certa normalitat, pel que s’ha obert una línia per a les persones afectades per la pandèmia».

Les persones que van a iniciar aquest programa han estat seleccionades degut a la seua situació familiar, econòmica i social, i s’incorporen -després d’haver-se realitzat un test PCR en el que han donat tots negatiu- a les Brigades municipals i com a ordenances d’espais vinculats a Cultura, Dona i Igualtat, Parcs i Jardins, Benestar Social, Policia Local i Conservatori.

WhatsApp Portal de Xàtiva