Solopizza Xàtiva

El passat dimarts va tindre lloc a l’Ajuntament de Xàtiva una reunió amb l’associació sense ànim de lucre «Land of Hope» (o Tierra de Esperanza). En la mateixa van estar presents l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la Directora General de Cooperació i regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, junt amb representants de l’ONG amb el seu president Diego Moya al capdavant.

La reunió va servir com a primera presa de contacte entre l’Ajuntament i l’entitat xativina amb vocació internacional, que va aprofitar per a presentar els seus projectes i programes de cooperació i sensibilització a la població valenciana.

«Hem aprovat recentment un programa de voluntariat i és molt positiu que aquesta nova associació amb seu a Xàtiva vullga participar, ja que és important per a ajudar a menors o a famílies amb vulnerabilitat», ha expressat la regidora Xelo Angulo.

Per la seua part, Diego Moya ha manifestat que «hem vingut per a quedar-nos i tenim vocació de col·laborar amb totes les organitzacions locals, potenciant així el voluntariat a nivell local».

Land of Hope s’ha incorporat, de fet, al Consell d’Acció Social de Xàtiva, que va ser aprovat en el darrer plenari municipal, pel que formarà part de l’entramant social de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva