Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva cedirà la instal·lació de la Llar dels Jubilats del Barri Nord-Oest per a la campanya de vacunació contra la grip. Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Xàtiva una reunió entre l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, els regidors de Sanitat i Benestar Social José Vicente Benavent i Xelo Angulo, i la coordinadora d’Infermeria del Centre de Salut Ausiàs March de Xàtiva Rosa Ferrer, per tal d’acordar els detalls.

El centre de salut va sol·licitar a l’Ajuntament un espai per tal de poder dur a terme la campanya de vacunació contra la grip, amb la intenció de no mesclar a les persones que acudeixen al centre a realitzar-se PCR per comprovar la presència o no del Covid-19 amb aquelles que cada any es vacunen contra aquesta malaltia, i que majoritàriament són persones de risc.

L’Ajuntament de Xàtiva cedeix així aquesta instal·lació, que es troba a prop del Centre de Salut, i s’encarregarà del condicionament, neteja i desinfecció de l’espai per a poder realitzar les tasques de vacunació garantint totes les mesures sanitàries i de seguretat.

«Des d’aquest Ajuntament tenim la voluntat de col·laborar amb les autoritats sanitàries, perquè és necessari remar tots en la mateixa direcció, i una petició com aquesta s’havia d’atendre per part municipal», ha manifestat l’alcalde Roger Cerdà, qui ha indicat que «ara més que mai és important vacunar-se contra la grip, perquè molts dels símptomes d’aquesta malaltia es podrien confondre amb els del Covid-19, i en tots dos casos les persones major i de risc poden veure’s afectades».

En les properes setmanes es posarà en marxa la campanya de vacunació, que començarà a partir del proper mes d’octubre en aquest espai, evitant així aglomeracions i encreuaments al centre de Salut Ausiàs March de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva