WhatsApp Portal de Xàtiva

L’Ajuntament de la Pobla Llarga, a través de la Regidoria d’Agricultura i Economia, ha estat elaborant diferents mesures per a incentivar la economia i la ocupació local a través del sector agrari, que a dia de hui continua sent essencial per mantenir la ocupació de la localitat.

Aquestes accions aniran dirigides per a aquells propietaris de terrenys agraris perduts, ja que tot girarà al voltant de la condonació de la quota d’IBI a les parcel·les rústiques que porten abandonades al menys tres anys i que no donen benefici al propietari. Així mateix el propietari d’aquest camp es comprometrà a conrear dites terres com a mínim durant els tres propers anys, ja siga amb mitjans propis o llogant-lo.

L’Ajuntament està treballant en un catàleg de parcel·les abandonades al municipi per a contactar amb totes i tots els propietaris per motivar la posada en cultiu de les mateixes.

L’Ajuntament de la Pobla Llarga i jo com a Regidor d’Agricultura, som conscients de la importància que té l’agricultura a la comarca en general i a la localitat en particular. Aquest sector és essencial en la creació de llocs de treball i aquesta mesura va ha intentar que així siga” comenta el Regidor d’Agricultura i Economia Ximo Vidal “per altra banda, aquest moment tan crític que estem vivint, ens ha fet veure la importància del nostre sector agrari i si aquesta mesura ajuda modestament a tornar a veure els nostres camps en plena producció per a tenir tot tipus de verdures, fruites, etc. de proximitat a les nostres cases, molt millor”.

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva