L’Ajuntament de la Llosa de Ranes s’adhereix al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana

64

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes s’ha integrat, a través d’un decret d’Alcaldia, al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, que inclou ajudes per a cada municipi emmarcades en les Ajudes Parèntesi.

A través del pla, l’Ajuntament disposarà de 67.106 euros, que posteriorment distribuirà entre els sectors més afectats per la covid-19. D’aquesta quantitat total, l’Ajuntament aportarà el 15 %, 10.065,90 euros, mentre que la Generalitat aportarà el 62,5 % (41.941,25 €) i la Diputació de València el 22,5 % (15.098,85 €).

Aquestes ajudes estan destinades als municipis de la Comunitat Valenciana per a escometre actuacions encaminades a pal·liar les conseqüències sobre els sectors productius que es relacionen en l’annex II del Decret Llei 1/202 de 22 de gener. Les aportacions del Pla Resistir tenen el caràcter de transferències als municipis a fi de finançar les activitats dels sectors més afectats per la pandèmia.

En concret, les ajudes contemplen que cada persona autònoma o microempresa (com a màxim 10 treballadors) de la Llosa de Ranes, dels sectors més afectats, rebrà una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliada a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.

Els sectors que es veuran beneficiats per les ajudes són el de la venda ambulant, l’hostaleria, la restauració, l’oci nocturn, els allotjaments i les activitats turístiques, de creació, artístiques, d’espectacles, esportives, recreatives i d’entreteniment.

L’alcalde de la localitat, Evarist Aznar, afirma que “no podíem deixar passar l’oportunitat de formar part d’aquest pla amb el que podrem donar un major suport a aquells sectors del nostre poble que es troben en una situació molt complicada a causa de la crisi provocada per la pandèmia”.

WhatsApp Portal de Xàtiva