EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes ha comprat un total de 14 purificadors d’aire que s’han ubicat en cadascuna de les aules del CEIP Crist del Miracle. Els purificadors han estat comprats a l’empresa de Xàtiva Hidrovital Gestiones S.L. i s’ha invertit un total de 4400€.

Es tracta d’un sistema de purificació de l’aire que funciona gràcies a filtres de gran eficiència que possibilitaran que l’alumnat, durant els mesos d’hivern, es trobe a un ambient confortable a l’aula minimitzant els riscos per a la salut de xiquets i xiquetes originats per la Covid-19.

El regidor d’educació, Javier Camarasa, ha assenyalat que «els purificadors d’aire completen l’aposta de l’Ajuntament, l’AFA del CEIP Crist del Miracle i el propi centre, per garantir unes bones condicions en l’àmbit educatiu, en aquest curs en què és primordial mantenir la seguretat a les aules«.

Cal recordar que a la tornada a les classes després de les vacances de Nadal, cada alumne va rebre una «manta escola» per a pal·liar el fred provocat per la ventilació a les aules.

WhatsApp Portal de Xàtiva