L’Ajuntament de La Llosa de Ranes dóna la benvinguda als seus campions

442

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Ahir, a les 14h, a la sala de plens de La Llosa de Ranes es va realitzar la recepció institucional al campió d’Espanya i del món d’Ornitologia en la varietat phaeo rojo intenso, José Luis Tomás i al Campió autonòmic de pesca en modalitat corcheo mar, Vicent Giner. La recepció va ser presidida per Evarist Aznar, Alcalde de la localitat i Diputat provincial.

A l’acte es va reconèixer l’esforç i es posà l’èmfasi en la dedicació i treball dels veïns de La Llosa de Ranes i se’ls va animar a seguir endavant amb el mateix esforç i entusiasme. L’Alcalde va felicitar als campions i es va mostrar orgullós dels seus veïns ”M’agradaria donar les gràcies a José Luis i Vicent per portar el nom de La Llosa de Ranes allà on van, per a nosaltres és un plaer poder celebrar ocasions com esta”

José Luis Tomás es va proclamar campió a la 65ª edició del campionat de cria d’ocells que es va celebrar el passat més de gener a Almeria, un repte que, gràcies al seu treball, ha assolit per segon vegada a la seua llarga trajectòria, i es que el seu palmarès no acaba ací, a més a més d’haver obtingut 2 campionats del món, el veí d’esta localitat de la Costera, ha sigut nomenat 3 vegades campió d’Espanya i el darrer any va ser subcampió d’Espanya en la categoria negro rojo mosaico.

Pel que fa a Vicent Giner, va guanyar el títol de campió autonòmic a la especialitat de corcheo mar el passat 5 de Març al campionat que es va celebrar en el Real Club Nàutic de València. Vicent va mostrar la seua qualitat i supremacia a nivell regional i va aconseguir classificar-se per al Campionat d’Espanya que es celebrarà este cap de setmana, del 7 al 9 d’abril, a Algeciras. A més a més, participarà junt als seus companys al Campionat d’Espanya de corcheo mar per equips, que també tindrà lloc a Algeciras, i al setembre es desplaçarà fins a Lisboa per a participar al campionat europeu de pesca. El lloser és ja veterà al campionat, atès que l’any passat va ser campió d’Espanya de la seua especialitat, tant a la modalitat individual com per equips i tercer a la modalitat de parella.

WhatsApp Portal de Xàtiva